Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

SVETOVALNICA: Načrtovanje kuhinje

Kuhinje

Datum objave: 01.04.20

Načrtovanje kuhinje po meri vaših želja in zahtev danega prostora

Na načrtovanje kuhinje po naročilu v precejšnji meri vplivata oblika in razpoložljivost prostora. Zaradi skoraj izključno kvadratnih ali pravokotnih oblike prostora in racionalnega razvrščanja opreme ob stenah obstajajo značilne tlorisne razporeditve kuhinjskih elementov. Ker lahko kuhinjski niz, ki ga sestavljajo gospodinjski aparati, delovni pulti in prostori za odlaganje, oblikujemo različno, lahko načrtovanje vključuje kuhinje z otokom, s prostimi elementi ali kuhinjski blok za garsonjere ali počitniške hišice.

V podjetju Alples nudimo različne rešitve za načrtovanje kuhinje po naročilu, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega uporabnika.

Načrtovanje kuhinje močno olajša računalniški program za 3D izris

Računalniški program za 3D izris kuhinje pomaga poenostaviti načrtovanje kuhinje po meri in omogoča realen vpogled v videz opremljenega bivalnega prostora. 3D izris namreč nudi povsem enostaven način preizkušanja različnih kombinacij oblik, barve kuhinj, opreme, kuhinjskih elementov, pa tudi pohištva, kot so jedilne mize in stoli za kuhinjo. Računalniški program za 3D izris kuhinje vam bo pomagal načrtovati vašo kuhinjo do potankosti, saj boste lahko preverili še tako majhno podrobnost.

Računalniški program za 3D izris kuhinje bo poskrbel, da bodo vaše ideje za kuhinjo najprej zaživele na papirju. Ko bo 3D izris potrjen, bo kuhinja šla v proizvodnjo in kmalu jo boste lahko občudovali pri vas doma.

Načrtovanje moderne kuhinje – estetika in funkcionalnost

Moderne kuhinje odlikujejo eleganca, ravne in čiste linije ter drzne barve – poleg bele barve v njej najdemo tudi žive in drzne barve, kot so rdeča, oranžna, modra in zelena; pogosto tudi v visokem sijaju. Vsi kuhinjski elementi in detajli so zasnovani tako, da so enostavni za uporabo in vzdrževanje. Materiali so kakovostni in vzdržljivi ter odporni na razne udarce in praske, poleg tega pa omogočajo enostavno čiščenje površin. Pogosto so to kovina, steklo ali eksotičen les.

Moderne kuhinje dopolnjujejo tudi tehnološko in oblikovno dovršeni gospodinjski aparati, tako iz sveta zabavne elektronike kakor tudi iz sveta bele tehnike, ki so prilagojeni potrebam individualnih gospodinjstev.

Moderne kuhinje so opremljene tudi z LED osvetlitvijo, ki jo obenem uporabljamo v dekorativne namene pod pulti, znotraj dekorativnih vitrin in steklenih elementov.

Moderne kuhinje Alples so prepričale že številne, navdušujejo pa tudi naše moderne dnevne sobe.

https://www.alples.si/pohistvo/


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!