Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Podjetje Alples med bronastimi nagrajenci za najboljše inovacije v Sloveniji za leto 2024

Kuhinje
Priznanja in nagrade

Datum objave: 12.09.24

Z velikim veseljem in ponosom sporočamo, da je podjetje Alples prejemnik bronastega priznanja za nacionalne inovacije v Sloveniji za leto 2024, ki jih podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije (GZS). Priznanje smo prejeli za našo inovacijo – kuhinjo AROMA.

Kuhinja Aroma
Kuhinja Aroma

Naša pot do tega dosežka se je začela junija 2024, ko smo prejeli zlato priznanje GZS za najboljše inovacije v regiji Gorenjska. Z našo inovativno kuhinjo AROMA smo nato uspešno kandidirali tudi na nacionalnem nivoju, kjer smo prejeli bronasto priznanje med najboljšimi inovacijami v državi.

Kuhinja AROMA – inovacija v oblikovanju in funkcionalnosti

Model kuhinje AROMA predstavlja pomemben korak v razvoju pohištvene industrije. S svojo jasno, prečiščeno obliko in uporabo naravnih materialov, kot sta IXTEX Wood in IXTEX matt, kuhinja dosega najvišje standarde estetske dovršenosti in funkcionalnosti. Poleg tega vključuje napredno digitalno podporo za načrtovanje in kreiranje proizvodne dokumentacije, kar omogoča hitro in učinkovito prilagajanje elementov različnim potrebam prostora.

Sodoben tehnološki pristop in inovativna proizvodna celica zagotavljata izjemno zanesljivost in kakovost proizvodnje, kar postavlja kuhinjo AROMA med vrhunske inovacije v svetu pohištva.
Bronasto priznanje GZS za leto 2024 je potrditev naše zavezanosti k inovacijam in kakovosti, na kar smo v podjetju Alples izjemno ponosni.

Sledite nam

Več si lahko ogledate
v članku dan inotivnosti na GZS in
katalogu.

 

#Alples #Inovacije #BronastoPriznanje #GZS #KuhinjaAroma #Pohištvo #Slovenija2024